طرز تهیه مرغ ترش
طرز تهیه مرغ ترش غذای شمالی
یکی از غذاهای محبوب شمال، مرغ ترش آن است که امروزه در تمامی شهرهای ایران آن را درست میکنند و از خوردن آن لذت میبرند. مرغ ترش خواص زیادی دارد و طرز تهیهی آن ساده است. اگر مهمانی دارید و به دنبال غذای ساده و کم خرج هستید، پیشنهاد ویژهی ما به شما مرغ ترش است. در این مقاله طرز تهیه مرغ ترش را برای شما آوردیم.
مواد لازم برای تهیه مرغ ترش
برای تهیه مرغ ترش به مواد زیر نیاز داریم:
- مرغ: 4 تکه
- گردو خردشده: 200 گرم
- سبزی معطر خردشده: 300 گرم
- رب انار: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ: 2 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
- آب نارنج یا آبغوره: به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ ترش شمالی
برای تهیه مرغ ترش ابتدا سبزیها را خرد کنید و سپس مرغها را با پیاز، نمک، زردچوبه و آب نارنج یا آبغوره مزهدار کنید و بگذارید استراحت کند.
سپس پیاز دیگری را خرد کنید. آن را تفت بدهید و سیر رنده شده و سبزیهای خرد شده را به پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا سرخ شوند. سپس رب انار، نمک، زردچوبه، فلفل و گردوی خردشده را به آن اضافه کنید.
مرغهای مزهدار شده را با روغن در یک تابه دیگر سرخ کنید. سپس آنها را در یک تابه بچینید و سبزیها را لابهلای آن اضافه کنید و مقدار کمی آب جوش در آن بریزید و اجازه دهید مرغ با سس کامل پخته شوند. میزان آب خورشت به سلیقهی شما ارتباط دارد.
در ادامه اگر تمایل دارید با یکی از غذاهایی که با مرغ برای میهمان میتوان تهیه کرد، آشنا شوید، به مقالهی طرز تهیه مرغ مجلسی سر بزنید.
نکاتی برای تهیه مرغ ترش گیلانی
منبع